Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

Snatch je stigao!

Snatch je stigao!

Trebalo je 3 godine istraživanja i planiranja da bi konačno nastao projekt. Stručni tim sastavljen od dizajnera, konzultanata, arhitekata, izvođača, marketinških stručnjaka, trenera i drugih razmijenio je iskustva i uložio svoje znanje i napore u razvoj SNATCH centra. Ovim putem svima njima jedno veliko HVALA!
Ideja je nastala na kavici na Korzu jednog sunčanog dana, a ime SNATCH u trenutku kada su fini okusi talijanske kuhinje restorana Spagho mamili naša nepca uz smijeh i prisjećanje scena iz istoimenog filma Guy Ritchie-a.

Šesterokutni oblik loga simbolizira i tlocrt prostora na Kantridi, našeg novog doma čiji izgled prati i uređenje interijera, a podsjeća na oblik pčelinjeg gnijezda-saće.
Osnovna ideja SNATCH-a bila je ponuditi nešto jednostavno i efikasno, nešto novo i osvježavajuće dostupno svima. Suradnja s agencijom Les Mills (svjetskim liderom u grupnim programima) dovela je do toga da SNATCH postane Les Mills trening centar i baza za cijelu Hrvatsku.
Potraga za lokacijom bila je posebna misija. Kantrida je bila pun pogodak i dugo željena pozicija zbog raznih sportskih sadržaja zbog kojih je taj dio grada već dobro poznat sportašima i rekreativcima. Prostor je u neposrednoj blizini glavne prometnice, Liburnijske ulice, koja povezuje zapad i centar grada te je lako dostupan svim posjetiteljima.
Ogroman parking bio je još samo plus u odabiru naše adrese u Bujskoj 10. Prostor obiluje prirodnim svjetlom koje dopire u dvoranu u popodnevnim satima zbog svoje južne orijentiranosti uz predivan pogled na Kvarnerski zaljev.
SNATCH je osmišljen da svojim članovima pruži životno iskustvo, novi put u bolju svakodnevicu s puno smijeha, osjećaja zadovoljstva i olakšanje od svakodnevnih stresova ovog napetog tempa.

Veselimo se tom zajedničkom izazovu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING