Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

BodyPump 100 u Snatchu

BodyPump 100 u Snatchu

SNAŽAN TRENING OKUPITI ĆE MILIJUN LJUDI KAKO BI SE OBILJEŽIO FENOMEN U FITNES INDUSTRIJI

Milijun zaljubljenika u vježbanje očekuje se da će ove subote sudjelovati u najvećem treningu na svijetu koji će se održati 14.1. 2017. u čast proslave 100-te edicije BODYPUMP™ programa. BODYPUMP™ je trening za cijelo tijelo osmišljen od strane

fitness pionira sa Novog Zelanda, Les Mills, a koristi umjerenu kilažu i velik broj ponavljanja. U partnerstvu sa poznatim brandom Reebok oživljava kategoriju studio fitnesa te donosi programe u tisuće centara diljem svijeta kako bi stvorili najveći svjetski brand vježbanja. Philip Mills, Les Mills CEO došao je tako 1990ih na ideju da trening sa otporom poveže sa grupnim fitness programima i približi ga većem broju ljudi. Tada nije mogao ni zamisliti kakva će globalna senzacija postati upravo taj program koji se sada vježba u preko 15 000 fitnes centara po svijetu. Uz najnovije glazbene hitove, znanstveno dokazane vježbe i efekt grupe koja zajednički stremi ka istom cilju program donosi visoku dozu motivacije koja je ključna za uspjeh.

POSTER BP100-snatch

Upravo to zajedništvo i ispunjenje najbolje ćete osjetiti 14.1.2017. kada obilježavamo 25 godina programa. Ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite u Snatch fitness i trening centru na Kantridi, jedinom centru u regiji koji provodi ovaj program. Uz licencirane programe i najnoviju SMART TECH opremu izdvajamo se i po našem timu. On je sastavljen od domaćih i stranih instruktora, prezentera i trenera edukatora od kojih su neki nedavno izabrani za službene Les Mills prezentere Francuske, zemlje u kojoj su programi najrazvijeniji na svijetu!

Veselimo se vašem dolasku!

Snatch Your Day

 

Hodogram, 14.1.2017.:

16:30h Okupljanje

16:45h Prezentacija povijesti Bodypump programa

17h BodyPump 100 (trening)

18h Druženje uz osvježenje

 

Za više informacija kontaktirajte nas na info@snatch.hr

Event na Facebooku: BODYPUMP 100

 

Iz medija:

Extravagant.com.hr

http://www.party.hr/scena/snazan-trening-okupiti-ce-milijun-ljudi-kako-bi-se-obiljezio-fenomen-u-fitnes-industriji.html

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING