Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

30 minuta do cilja

30 minuta do cilja

Da, ovo je to doba godine. Čvrsto smo odlučili, želimo promjenu. Zadali smo si ciljeve da ove godine želimo biti bolji, efikasniji i jasniji u svojim namjerama. Kako to i realizirati?

U šumi želja, planova i ideja često puta zaboravljamo na pojam vremena koji se na kraju teško uklapa u našu jednadžbu i silom prilika, kako godina odmiče, neki od naših ciljeva otpadaju. Jedna od odluka nerijetko je da želimo biti fizički aktivni. Upisati se na neki trening, šetati, vježbati doma, pokrenuti se, no to se ponekad zbog prethodno navedenog problema čini teško izvedivo. Kako naći vrijeme?!
Svjesni potrebe da programi moraju biti prilagođeni različitim tipovima ljudi i njihovom slobodnom vremenu, pokrenuli smo malo drugačije skrojene programe. SGT ili Small Group Trening programi su u malim grupama do 10ak ljudi. Najjednostavnije rečeno to je kombinacija individualnog i grupnog treninga. Čini ga manji team vježbača željan rezultata i dobrog treninga koji se međusobno motivira i nadopunjuje uz trenera koji vodi brigu da vaši pokreti u vježbama budu sigurni i učinkoviti. Kao i u svakom našem treningu, vježbe su prilagođene mogućnostima vježbača pa se tako omogućava postepeni napredak u skladu sa mogućnostima svakog pojedinca. Ono po čemu je trening specifičan je što traje samo 30min. Kako tako kratko, pitate se?! Trening je koncipiran tako da sadrži intervale maksimalne aktivnosti i intervale odmora. Takvim treningom postižemo potrošnju kalorija i do nekoliko sati nakon završetka.

Efikasnost takvog treninga potvrđuju i studije objavljene nedavno u  The Journal of Sports Medicine and Physical Fitness gdje su ispitanici u 8 tjedana kombiniranog visokointenzivnog treninga(2xtj) sa klasičnim treningom (2xtj) postigli znatno bolje rezultate u smanjenju potkožnog masnog tkiva i fizičkog fitnesa od onih koji su trenirali isključivo klasičnim treningom (4xtj).

U toj jednađbi, 30min nakon vašeg radnog dana 3-4x tjedno zasigurno će vas približiti vašem cilju munjevitom brzinom i omogućiti ispuhivanje začepljenih ventila!

Od sada SGT i u kasnijim terminima: na našem rasporedu povećali smo broj malih grupnih treninga kroz tjedan te omogućili dolazak i u kasnijim terminima.

 

Pogledajte naš video i dođite probati, ne grizemo 🙂

*Do kraja siječnja povedite društvo i besplatno isprobajte! Više info na recepciji ili info@snatch.hr

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING