Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

Nasmiješite se, jutro je!

Nasmiješite se, jutro je!

Dižete li se ujutro često umorni i bez želje da izađete iz kreveta? Pomoći ćemo vam preokrenuti taj neugodan osjećaj uz našu trenericu Ivanu i jutarnji Winyasa Flow

Dižete li se ujutro često umorni i bez želje da izađete iz kreveta? Ritam možete preokrenuti jednostavnim vježbama joge koja će vam pomoći da očistite svoj um, malo energizirate tijelo i naravno da ojačate cirkulaciju.
Sve što vam treba ste vi, malo prostora i dobre volje. Iako možda niste tip za Jogu pa trenirate drugačije programe, počevši sa ovim vježbama vrlo čete brzo osjetiti benefite koje one donose vašem tijelu i umu. Osim što povećava fleksibilnost, snagu i izdržljivost tijela, joga također umiruje um i sjajan je borac protiv stresa.
Vježbe se izvode vlastitom težinom uz koncentrirano duboko disanje te traju nekoliko minuta. Dah se izmjenjuje u skladu s pokretom i važan je jer zadržava fokus na ovdje i sada, te čisti tijelo, daje energiju i potiče cirkulaciju. Jutarnje rastezanje treba biti smireno, polako,ugodno i stimulativno kako biste nježno razbudili tijelo i povećali dotok krvi.
Još vas nismo uvjerili? Probajte ovaj jednostavan jutarnji flow sa našom trenericom Ivanom i pridružite joj se u Snatchu:
PON od 10h i SRI od 9h
Namaste

Video:
 [easy_youtube_gallery id=IP8JKxQAFlA cols=1 ar=16_9 thumbnail=0]

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING