Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

Join. Move. Inspire.

Join. Move. Inspire.

Kao što sam naslov kaže, pridruži se, pokreni se, nadahni se. Zumba fitnes je upravo ono što opisuju ove tri jedinstvene riječi.

Glazba i pokret, nevjerojatni su splet koji nam implementirajući ih u svakodnevnicu mogu veoma pomoći.
Glazbu svatko može birati sam, često ju i biramo sudeći po svome raspoloženju, trenutku u kojem se nalazimo, okolini s kojom se družimo i slično.
Pokret povezan glazbom čini spoj koju zovemo ples..plesom i pokretom možemo se izraziti na poseban način. Mnogi od Vas isprobali su Zumba fitnes. Zumba pruža osjećaj koji veoma dobro potvrđuje spoj pokteta i glazbe. Osim što je spoj četiri predivna ritma: cumbie, salse, reggaetona i merenguea, taj spoj mjesta iz kojeg dolazi (Columbie) i predivne glazbe svakom ponaosob omogućuje da se prepusti trenutku i otpusti kočnice.
Mnogi komentari poput: ‘Predobro se osjećam nakon zumbe..’, ‘Obožavam osjećaj koji u meni stvara ritam tokom zumbe te prisjećanje na mladost i zabavu..’ te mnogi drugi, dokaz su tog predivnog spoja.
Zumba trening i je osmišljen s ciljem da se nakon odrađenog treninga osjecamo “preporođeno”. Zadovoljni i sretni, a najbitnije od svega s osmijehom na licu, odlazimo kući. Reklo bi se da je Zumba prikriveni način vježbanja, s time bi se svakako mogli poistovjetiti.. kroz latino ritmove i najnovije hitove vježbanje ide kao od šale.

Voliš glazbu, voliš ples..ono što ti Snatch i ja možemo pružiti jest upravo taj spoj zvan Zumba fitnes.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING