Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

Match point do ljeta

Match point do ljeta

Svatko tko makar pola sata dnevno provede na nekoj od društvenih mreža sigurno je naletio na onaj šaljivi tekst – “Sezona “smrsavit ću do Nove Godine je gotova ,  stigla je sezona “smršaviti ću do ljeta”” .

Da ne ostane sve na neispunjenim obećanjima , upravo je proljeće savršeno vrijeme za rad na sebi u onom rekreativnom, tjelesnom smislu. Kad se to pokrene i duhovna strana biti će ispunjenija i evo nam sinergije koja donosi rezultate. A rezultati su ono čemu se svaki vježbač raduje i s ponosom pokazuje.

 Imate taman dosta vremena do ljeta. U Snatchu postoje interesantani programi, a jedan od njih pod nazivom BODY PUMP https://snatch.hr/events/bodypump/ svojim moćnim nazivom već godinama privlači mnogobrojne vježbače.

Vježbe se izvode uz motivirijaću glazbenu podlogu i iskusnog instruktora, tj.instruktorice..Kao rekviziti koriste se,  šipka, utezi  koji se tijekom vježbanja izmnjenjuju ovisno o intenzitetu  za koji ste vi taj dan spremni.!!

Već vidim uzdahe čitatelja bloga u stilu “auh utezi”, “pa ovo je pumpanje mišića”, “neću se ja bildati”, “to je samo za muškarce” i.t.d.

Pa dragi moji, NE, NE, nećete konkurirati Arnoldu Schwarzneggeru ni nakon 5 godina  Body Pumpa   https://snatch.hr/events/bodypump/, a kamoli nakon jedne sezone.

 Ovdje je naglasak rada s težinama koje individualno odabirete , uz mnogo  ponavljanja vježbi. Time se ne dobivaju Schwarzijeve mišice , nego prelijepo oblikovane ruke za bijele T-shirtove, noge za šetnju u ljetnim haljinama ili hawajkama ako ste muškarac,  te gluteusi koji će ponosno stajati u novom kupaćem kostimu bez obzira ako ste muškarac.:-))

Pravilno držanje tijela postati će vam svakodnevnica , a o prštanju energije radi izmjene tvari u organizmu potaknute redovitim vježbanjem da ni ne govorim.

 U prilog nam ide i sezona bogata voćem i povrćem koje će nam biti veliki asistent u postizanju tako željenih rezultata. https://www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/bodypump/#facType=modal&filterType=0&classes=bp

Teniskim rječnikom neka upis u naš Snatch fitness bude vaš prvi servis, jer uz Body pump imate osiguran gem, set a onda svakako i taj savršeni match point taman prije nadolazećeg ljeta. 

Do pumpanja bye bye 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING