Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

POKRENI SE UZ SNATCH TEAM!

POKRENI SE UZ SNATCH TEAM!

Što možeš očekivati?

Snatch fitnes i trening centar ima sve što ti treba za ostvarenje tvog cilja, bilo na fizičkoj ili psihičkoj razini. Treniranje već samo po sebi podiže kvalitetu života, a uz dobru atmosferu u našem centru i uvijek veselo osoblje ne može biti loše.

Uz Les Mills programe (Cx Worx, Bodypump, Bodyattack, Bodystep i Bodybalance) možeš dolaziti i na Yogu, Zumbu i Glute specific work. Uz to imamo i funkcionalne treninge kao što su Snatch circuit i Kettlebell. Pod vodstvom stručnih i certificiranih instruktora, oblikovat ćeš tijelo isključivo uz pravilne vježbe koje ujedno i čuvaju tvoje kosti i zdravlje.

Zašto krenuti?

Ukoliko već dugo odgađaš pronaći novi hobi onda je pravo vrijeme sada! Početak školske i fakultetske godine te vraćanje poslu nakon godišnjeg idealno je vrijeme za složiti raspored i „ubaciti“ nešto novo u rutinu.

Dokazano je da 20 minuta vježbanja dnevno podiže koncentraciju za sve ostale aktivnosti i ne samo to, cirkulacija će biti bolja, kondicija, a i raspoloženje će porasti, u to budi siguran/na. Uz poboljšanu snagu mišića i izdržljivost narast će i energija, što znači da treningom ne gubiš vrijeme, nego dobivaš na vremenu jer ćeš imati više snage, energije i volje da obaviš sve druge aktivnosti.

Na našim kardio treninzima ćeš sigurno izgubiti koju kilu, stoga kroz par mjeseci možeš ponovo izvući iz ormara one traperice koje čekaju da smršaviš i ponovno staneš u njih.

Imaš problema s nesanicom? Problem riješen! Svakodnevno vježbanje poboljšava kvalitetu sna. Tijelo je nakon treninga puno protočnije i opuštenije, time se smanjuje i razina stresa pa je lakše zaspati.

Bolovi u leđima? Zašto ako može i bez toga? Jedino što moraš je ODLUČITI. Napravi promjenu za sebe. Pokloni sam/a sebi nešto ovakvo s čim možeš cijeli svoj život dići na veću razinu!

I ne samo to! Vježbanjem možeš popraviti svoje samopouzdanje, a to ti treba u svim aspektima tvog života.

Zašto grupni fitnes trening?

Treniranje u grupi ima puno prednosti. Prvo je svakako to što ćeš upoznati puno ljudi, s istim interesima kao ti, a možda nađeš i budućeg partnera ili partnericu. Uz više ljudi svakako ima i više energije, što znači da osim motivacije koju dobivaš od strane instruktora, motivirat će te i ostali vježbači. Možda ćeš uz ostale ljude na treningu bolje uočiti neke greške koje i sam/a radiš i više naučiti o tijelu i tjelovježbi.

Ako misliš da ćeš se ulijeniti i preskočiti trening, onda je idealno da imaš svog „trening partnera“ ili onu osobu koja te zove na telefon i viče: „eej za 20 minuta sam po tebe i idemo na Bodyattack!“. Onda ne možeš odbiti.

Uz sve navedeno možeš i naučiti kako bolje funkcionirati u grupi, pogotovo ako ti je inače rad u grupi problem.

Ovo je nešto drugačije i prigodno za svakoga, stoga telefon u ruke, nazovi nas i POKRENI SE UZ SNATCH TEAM!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING