Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

World United održan u Snatchu

World United održan u Snatchu

Preko 100 zemalja sudjelovalo u najvećem globalnom fitnes pokretu među kojima i naš centar

Snatch fitness otvorio je svoja vrata ove subote i tako postao dio globalnog projekta World United.

U želji da ponovo oživi fitnes zajednicu i skrene pozornost na važnost fizičkog i mentalnog zdravlja u ovim izazovnim vremenima, naš je centar organizirao event na koji se odazvalo 60 ak sudionika. Toga dana pripremili smo bogat program koji se sastojao od treninga, radionica, izazova, igara i druženja. Posjetioci su tako imali prilike iskusiti najnovije edicije svjetski poznatih treninga kao što u BODYPUMP™, BODYSTEP™, CXWORX™, BODYATTACK™ i BODYBALANCE™, ali i Kettlebell radionicu te Snatch circuit funkcionalni program. Pojedini programi su kreirani od strane LES MILLSa- grupnog fitnes branda koji stoji iza imena World United kako bi proslavili povratak fitness centara. Snimana za vrijeme karantene od strane 374 svjetskih top instruktora iz 48 zemalja, ova specijalna izdanja od ponedjeljka biti će dostupna i na Kantridi.

Osim treninga posjetioci su mogli sudjelovati u zabavnim aktivnostima i natjecanjima i osvojiti nagrade,a na radionici su mogli naučiti kako popraviti svoju tehniku izvođenja pojedinih vježbi sa Kettlebellom.

Između treninga izmjenjivala su se iskustva i dojmovi dok su se posjetitelji mogli malo i zasladili svježim voćem.

Naša težnja za promocijom kontinuirane fizičke aktivnosti i važnosti iste za zdrav i dugovječan život nikada nije bila od veće važnosti! Mi kao fitnes centar smatramo da možemo i moramo biti prva linija otpora i potpore u oporavku cijelog svijeta od COVID-19 pandemije. Istraživanja su pokazala da su ljudi koji redovito vježbaju čak 14 puta aktivniji od ostatka populacije! 14 PUTA!!

Hvala svima koji su se znojili s nama i svojim primjerom podržali ovu globalnu akciju. Što drugo reći za kraj nego vidimo se na treningu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING