Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

LES MILLS EXPERIENCE DAY RIJEKA

U subotu 11.06.2022. u našem centru na Kantridi, održati će se Les Mills Experience Day Rijeka 22, događaj namijenjen fitnes instruktorima i onima koji to žele postati kao i ljubiteljima fitnes treninga.

Tog dana imat ćete priliku da među prvima u svijetu isprobate nova izdanja najpopularnijih Les Mills treninga, kao i da saznate više o tome kako izgleda putovanje kroz karijeru Les Mills instruktora na predavanju koje će održati CEO Les Millsa za područje Balkana, Milan Ivetić.

Les Mills experience day, savršena je prilika da se uvjerite zašto su Les Mills treninzi jedni od najpopularnijih i najefektivnijih na svijetu.

Nezaustavljiva energija, glazbeni hitovi koji inspiriraju na pokret i vodeći instruktorski tim sastavljen od nacionalnih prezentera koji će vas motivirati da pomaknete svoje granice zaštitni su znak Les Mills treninga i ovog događaja.

Ujedno, to je prilika da iz prve ruke osjetite snagu i jačinu Les Mills fitnes zajednice koja više od 50 godina inspirira i motivirae milijune ljudi širom svijeta da se zaljube u fitnes!

Putovanje kroz karijeru Les Mills Instruktora

Događaj ćemo otvoriti predavanjem u:

 • 10h Putovanje kroz karijeru Les Mills instruktora

Tokom 90 minuta koliko traje predavanje, saznat ćete kako izgleda put do vodećih instruktora na svjetskoj fitnes sceni.

Upoznat ćete Les Mills treninge iz perspektive koja nije dostupna javnosti i saznati kako da izaberete trening koji odgovara vašem temperamentu, što će vam pomoći da vi i vaši vježbači uživate u svakoj sekundi te da sa nestrpljenjem očekujete svaki sljedeći trening.

Saznat ćete kako izgleda početni modul, edukacija koja predstavlja prvi korak u karijeri svakog Les Mills instruktora i na koji način se dolazi do Les Mills certifikata koji je priznati u više od 100 zemalja svijeta.

Na kraju vidjet ćete koje vam sve mogućnosti Les Mills pruža, od one osnovne da vodite treninge u klubovima do najviše stepenice, a to je međunarodni prezenter i edukator.

Nakon predavanja sljedi pauza, koju možete iskoristiti za prvo kupanje u moru u ovoj sezoni :), a od 16:30 nastavljamo sa masterclass-ovima novih izdanja Les Mills treninga.

Koji treninzi će se naći na rasporedu?

Spomenuli smo da su u pitanju nova izdanja najpopularnijih Les Mills treninga.

Body Pump, najpopularniji grupni fitnes trening na svijetu, inspiriran treningom snage. Ukoliko ste ljubitelji borilačkih veština, Body Combat je program koji nećete željeti propustiti. Za ljubitelje izazova na treningu tu su Body Attack i Les Mills Grit. Onima koji vole kratke i efektne treninge preporučujemo Les Mills Core.

Raspored održavanja treninga – Les Mills experience day Rijeka 22:

 • 16:30 Les Mills Core
 • 17:10 Les Mills Body Pump
 • 18:20 Les Mills Grit
 • 19:00 Les Mills Body Combat
 • 20:00 Les Mills Body Attack

Kako sudjelovati?

Događaj je otvorenog karaktera i ulaz će biti BESPLATAN uz prijavu koju možete izvršiti popunjavanjem kontakt forme na kraju ovog članka.

Broj mjesta po treningu je ograničen, zato požuri i osiguraj si mjesto na treningu koji te zanima. Krajnji rok za prijavu je 10.6.22. no ukoliko se mjesta popune i ranije, zadržavamo mogućnost da taj rok bude i kraći.

Kako bi bili sigurni da ste prijavljeni provjerite da li ste dobili mail potvrde o prijavi.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete pisati putem e-maila na:

info@snatch.hr

kontakt@lesmillsbalkan.com

Važne informacije:

LOKACIJA: Za što bolje upute do naše lokacije na Kantridi preporučamo da sljedite navedeni link preko google maps: https://goo.gl/maps/tgKdkWgVs6vQzTaaA

OPREMA: Za trening su obavezni čisti ručnik, tenisice samo za dvoranu i lokot za skladištenje stvari u ormarić.

PIĆE I HRANA: Za vrijeme događaja sudionicima će na raspolaganju biti voće i grickalice te voda i piće. U stalnoj ponudi imamo i proteinske čokoladice i flaširanu vodu. U blizini fitnesa postoji nekoliko restorana gdje je moguće pojesti topli obrok. Za sva pitanja obratite se recepciji.

ZABAVA: Osim zabave na treningu planiran je i odlazak na Beach party u blizini fitnesa u kasnijim večernjim satima. Više info na recepciji.

Vidimo se!

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  BESPLATNI TRENING