Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

PROGRAM “FIT FOR 2” U SNATCHU

Fit for 2
PROGRAM “FIT FOR 2” U SNATCHU

Svaka buduća mama zaslužuje dobar osjećaj tijekom cijele trudnoće, podršku i motiviranost da svaki dan provede kao najbolje životno iskustvo.


Fit for 2 program za trudnice osmišljen je s ciljem poboljšavanja i održavanja tjelesne kondicije u trudnoći, kao i održavanja tjelesne mase te smanjenja rizika od razvoja dijebetesa u trudnoći. Vježbanje jednako tako pomaže u mentalnom zdravlju svim trudnicama, dobar osjećaj fizički uvijek dovodi do dobrog i psihičkog osjećaja.

Na ovom treningu pridaje se velika pozornost pravilnom disanju te se tako omogućuje i sam utjecaj na dijete kako bi ostalo zdravo kroz proces majčinog vježbanja u trudnoći. Vježbe za zdjelicu i zdjelično dno djeluju preventivno na prolaps zdjeličnog dna, pa kasnije i na inkontinenciju, uz završni segment – brži oporavak nakon poroda.
Sat vremena treninga kreirano je s naglaskom na pravilno i prilagođeno vježbanje za svaku trudnicu, uz prirodan pokret tijela koji prati pravilno disanje. Različiti rekviziti doprinose kreativnosti i različitosti.

Kako bi našim trudnicama osigurali punu podršku tijekom cijele trudnoće, redovitim informiranjem i suradnjom s Poliklinikom Finderle pružamo edukaciju i najpotrebnije savjete našim budućim majkama. Osim zajednice koja se redovno podržava i motivira, imamo i stručno vođene radionice koje im pomažu da se pripreme za ono što ih čeka na porodu i nakon.

Piše: Viktoria Kršulj

  • Fit for 2
  • Fit for 2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING