Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

Individualni treninzi u Snatchu

Individualni treninzi
Individualni treninzi u Snatchu

Snatch fitnes i trening centar, centar je koji već više od 6 godina posluje kao fitnes specijaliziran za grupne treninge.

Rad sa većom skupinom ljudi, vođen glazbom, ono je što je prva asocijacija svima kada čuju Snatch. Od ove godine naša je domena polako ali sigurno postao i individualni rad sa klijentima.

Rad “jedan na jedan” ili kako neki kažu “privatni trening” mogućnost je da osoba dobije maksimalnu posvećenost i prilagođenost vlastitim potrebama. Tijekom kreiranja i provođenja individualnog treninga ključne su želje i ciljevi klijenta. Trener tako koncept treninga apsolutno individualizira i prilagodi svim potrebama izrečenim od strane vježbača.

Slušanje i osluškivanje želja i mogućnosti svakog klijenta dovodi do željenih ishoda i samih rezultata. Klijent i trener tada postaju jedno te efikasnost treninga premašuje svoje granice.

Ukoliko želiš usavršiti svoju tehniku, poboljšati osjećaj sigurnosti ili jednostavno imati sat vremena samo za sebe, pošalji nam mail na info@snatch.hr ili nam šapni na recepciji.

  • IMG_0898
  • IMG_0953
  • IMG_0899
  • IMG_1225

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING