Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

Prepreke ne postoje kada imaš kvalitetnu podršku

Prepreke ne postoje kada imaš kvalitetnu podršku

Koliko često kažeš, “joj baš mi je teško” ili “ajme, ja to ne mogu”, “nema volje, ne da mi se”…

Koliko često pronalaziš izgovore za neke planove, “sutra ću, samo još 5 minuta, krećem od ponedjeljka ili od prvog u mjesecu ću.”

Vrijeme je da ti pomognemo i unesemo malu dozu promišljanja u tvoj dan. Danas pričamo o našoj – Kuki!

Upoznaj Krunoslavu – ženu, majku i najveću kraljicu. Majku dječaka kojemu je potrebna cjelodnevna njega, ljubav i briga. Majku od koje nikada nećete imati prilike čuti – “ja to ne mogu”.

Kuki je postala članica Snatcha prije malo više od godinu dana. Početak 2022. godine za nju je značio samo jedno – želim biti snažnija, spremnija svaki dan biti bolja majka i postati najbolja verzija sebi i svima koji me okružuju.

17.1.2022. započelo je njezino putovanje s Tanjom, našom savjetnicom za prehranu.

“Ta požrtvovnost i ta želja, discipliniranost i mali koraci kod Kuki rezultirali su takvom transformacijom kojom je ona postigla čudom” rekla je Tanja.

Do 15.11.2022. Kuki je predanim radom, vođenim planom prehrane, željom za napretkom i kontinuiranim treninzima u Snatchu skinula 35 kilograma.

“ 90% je prehrana, 10% je trening. To je ono što se kaže, nepisano pravilo. Svi misle krenut ću vježbati i kile će ići dolje. Ok, ali bez adekvatne prehrane neće biti pomaka u kilaži. Naravno ne treba niti pretjerivati. Ne treba imati strah i brinuti da će biti gladni. Ja svima kažem da oni nisu na dijeti nego na zdravoj prehrani i da se hrane ne moraju bojati. Svi se boje hrane jer svi kada kreću u proces mršavljenja izbacuju sve i brzo posustaju. Ključ je u balansu i izbacivanju navika koje su zaista nezdrave ( bijeli šećer, bijelo brašno, ne doručkovanje i slično). “ rekla nam je Tanja o važnosti i brizi za pravilno hranjenje i kvalitetan balans prehrane i treninga.

Kada smo je pitali što joj je predstavljalo prepreku, svojevrsnu težinu u cjelokupnom procesu, Kuki je odgovorila, “Ništa. Ne mogu ti reći da mi je nešto bilo najteže. Svaki put kada kreneš u nešto novo, svaki put ti je taj proces prilagodbe težak. Kada se počneš zaista hraniti i razmišljati o hrani, shvatiš koliko je ona važna. Sve mi je bilo prihvatljivo i nemam nikakvih negativnih osjećaja za cjelokupan proces.”

Suradnju s Tanjom i plan prehrane koji joj je bio od neizmjernog značaja, kao i svakodnevna podrška i odgovori na mnoga pitanja, ono je što Kuki ističe kao najvrjednije.

No, koliko su joj treninzi značili…

“Ja sam ti štreberski tip , jarac u podznaku. 🙂 Meni kada se nešto kaže ja se zaista onda toga i držim. Istaknula bih kako mi je Tanja bila podrška cijelo vrijeme. Trening mi je bilo lijek za dušu. Pored fizičkih benefita, ekipa je krasna. Moja jutarnja Zumba. Matea, Željka i Viki su stvarno sjajne i u Snatchu se osjećam lijepo i prihvaćeno, kako fizički tako i psihički. Taj osjećaj bio mi je jako važan jer svi imamo one dane kad nam se ne ide na trening, kada je vani kiša, kada nisi puno spavao… ali s ovakvom ekipom žena na treningu i instruktora, takve psihičke borbe ne postoje” istaknula je Kuki.

“Ja Kuki uzimam kao vječni primjer. Osobu koja je toliko predana u svemu što radi, kojoj stvarno ništa nije problem, koja ima dijete s teškoćama u razvoju, a opet toliki žar u očima i spremnost naučiti nešto novo, promijeniti svoje navike i biti bolja verzija sebe kao majke, prijateljice i žene. Često pitam ljude, a koji su vaši problem? Nakon priče o Kuki ih ponovno pitam imate li vi problem? Odgovor je najčešće – ne! To je ono važno, treba stati i pogledati oko sebe, biti zahvalan prije svega i sretan. Ne govoriti ne mogu, nego želim i hoću!” emotivno iskazuje naša Tanja.

Kuki je s nama za kraj podijelila, “Najvažnije, osjećam se puno bolje, prije sam imala velikih problema sa žgaravicom, teže mi je bilo podizati sina, izvoditi ga iz kuće te obavljati svakodnevne radnje. Prepreke ne postoje kada imaš kvalitetnu podršku”.

Draga Naša Kuki, želimo ti da uspješno nastaviš svoj put. Hrabro i uz podršku, a vi ako ste se prepoznali u dijelovima ove naše priče i treba vam pomoć, slobodno nam se obratite putem maila ili telefonom.

Tekst pripremila: Viktoria Kršulj

  • Kuki
  • 82ce0e17-0a6d-41db-b9f7-1b7b23ed1b63
  • 8fe4a258-c19a-481c-a744-3bc61ca45ccb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

BESPLATNI TRENING