Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

Les Mills

BODYPUMP™ SAT

Želite zategnuti i oblikovati svoje tijelo u kratkom vremenskom roku? Bodypump™ je idealan sat za vas. Na treningu se koriste mala i umjerena opterećenja uz veliki broj ponavljanja čime se sagorijeva OGROMAN broj kalorija, čak i do 590!

Dopustite da vas instruktor provede kroz znanstveno dokazane pokrete i tehniku, a sve to uz puno motivacije i odličnu muziku. Na taj način dati ćete najbolje od sebe i ubrzo poželjeti vratiti se po još.

 

BODYBALANCE™ SAT

Razbistri um, osnaži tijelo i unaprijedi život

BodyBalance™ je trening idealan za sve. Uz predivnu glazbu istegnuti ćete se kroz seriju jednostavnih joga pokreta i elemenata pilatesa i tai chi-a. Nema straha jer za svakog početnika postoje opcije, a kroz svaku vježbu kontrolira se i disanje.

Nakon ovog sata osjećati ćete se snažno, ali i nekako umireno, koncentrirano i sretno

 

BODYATTACK™ SAT

Skači, trči, vježbaj i pomiči svoje granice. Uz Bodyattack™ sat sigurno nećete ostati suhi jer se radi o visoko intenzivnom fitness treningu sa pokretima koji odgovaraju svima- od početnika do redovnih vježbača. Kombiniraju se atletski pokreti, a instruktor je zadužen da vas uz nabrijanu glazbu povede na ovu ludu vožnju koja će zasigurno izazvati vaše granice mogućeg, a da pri tome niste ni primijetili ga gubite i do 730 kalorija. Kad završi trening dolazi onaj osjećaj zadovoljstva na koji smo jako ponosni.

 

SH’BAM™ SAT

Prisjeti se kako je biti zvijezda!

Divno uzbudljiv i nevjerojatno zabavan, ovaj plesni trening ne zahtjeva nikakvo prethodno plesno iskustvo. Sve što ti treba je otvoren stav i zavodnički osmijeh. Zato – čak i ako si povučeni tip – zaboravi na povučenost tokom ovih sat vremena. Što, ne možeš? Probaj, vidjet ćeš da možeš. I slobodno nas drži za riječ.

 

BODYSTEP™ SAT

Sve što ste ikada znali o step satu možete zaboraviti!

Potpuno novo iskustvo na steperu pružiti će vam BodyStep™ program. Radi se o atletskom satu koji će vam pružiti kompletan kardio trening za oblikovanje vaše stražnjice i nogu. Naši veseli i pristupačni instruktori provest će vas kroz ovaj 55-minutni trening, a sve će biti praćeno sjajnom glazbom, zabavom i uzbuđenjem. Sagorjet ćete i do 620 kalorija i izaći iz dvorane ispunjeni zadovoljstvom.

 

BODYCOMBAT™ SAT

Probudi borca u sebi!

BodyCombat™ je visoko intenzivni trening inspiriran borilačkim vještinama, ali ujedno i trening bez ikakvog direktnog kontakta. Kickovima i udarcima unaprijedit ćeš razinu svog fitnesa, a pritom ćeš sagorjeti do 740 kalorija po treningu. Nije ti potrebno nikakvo prethodno iskustvo.

Naučit ćeš autentične pokrete karatea, taekwondoa, capoeirae, boxa i drugih borilačkih vještina. Oslobodit ćeš stres, doživjeti velika uzbuđenja i osjećat ćeš se kao prvak. Ponesi stav, a strahove ostavi pred vratima.

BESPLATNI TRENING