Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

LESMILLS #UNITED

 

U subotu 19.09. spremite se za jutro prepuno uzbuđenja. Očekuje vas bogati raspored s novim edicijama najpopularnijih LesMills programa: BodyPumpBodyAttackBodyStepBodyBalance i naravno kralja core treninga CxWorx. Uz LesMills treninge družit ćemo se i na Snatch Circuit treningu i Kettbell workshopu!

Naša težnja za promocijom kontinuirane fizičke aktivnosti i važnosti iste za zdrav i dugovječan život nikada nije bila od veće važnosti! Mi kao fitnes centar smatramo da možemo i moramo biti prva linija otpora i potpore u oporavku cijelog svijeta od COVID-19 pandemije. Istraživanja su pokazala da su ljudi koji redovito vježbaju čak 14 puta aktivniji od ostatka populacije! 14 PUTA!! Stoga smo se udružili zajedno sa preko 10000 fitnes centara diljem svijeta kako bismo pokrenuli sve vas! #WORLDUNITED

Tog 19. rujna naša će vrata biti širom otvorena za sve vas, vaše prijatelje, poznanike i ljude željne fizičke aktivnosti i dobre zabave. 

Zabava naravno nije rezervirana samo za dvoranu već vas očekuje i u našoj “chill out”  zoni – KOLO SREĆEPROMO akcije samo su dio programa! 

Donosimo vam raspored…

VRIJEMEPROGRAM
08:30Body Balance
09:15Snatch Circuit
10:00Body Pump
10:45CxWorx
11:30Body Step
12:15Kettlebell workshop
13:00Body Attack

Prijave će se vršiti isključivo preko ove web stranice, a zadnji rok za prijave je 17.9.

(U prijavama je moguće odabrati više treninga. Broj vježbača na treninzima je ograničen. Ukoliko za koji trening bude previše prijavljenih, kontaktirat ćemo sve koji su se prijavili na više od jednog treninga da odaberu prioritet)

Vidimo se na najvećem fitness partyju 2020. godine! 

  PRIJAVE

  Ime *

  Prezime *

  Email *

  Broj telefona *

  Odaberite program/e*

  BESPLATNI TRENING