Snatch-fitnes i trening centar-Rijeka

Trener

Mirela Jurčević Ramić

Veliki zaljubljenik u prirodu i kretanje. Svijesna da je zdravlje najvažnije, odlučila je hobi pretvoriti u životni put a upravo zbog toga je jedna jako sretna i zadovoljna instruktorica! 2010.g. prolaskom na HKC certificiranju postaje prva žena licencirani kettlebell instruktor u Hrvatskoj. Nakon toga prolazi kroz čitav niz edukacija i licenciranja, prvenstveno vezano za rad […]

Read More
Matea Knez

Žena od 500W… Matea je apsolvent više trenerske na Kineziološkom fakultetu-usmjerenje fitnes, diplomirani instruktor grupnih fitnes programa uz glazbu, Reebok ambasador.

Read More
Sandra Anić

Trening snage njena je meditacija! Sandra je svoj put u fitnessu započela bodyweight treningom prije 7g., kettlbellu se učila kod Saše Rajnovića i čini se gledajući unatrag da su svi potezi vodili ka tome da je danas entuzijasta treninga snage i svoj mir nalazi u šipci među ozbiljnim težinama.

Read More
Jelena Uher

Nastavnica hrvatskoga jezika otkrila je da njena velika strast leži u bavljenju jogom. Završila je 200-satni TT program za instruktoricu Hatha joge u indijskome ashramu i posvetila se podučavanju joge diljem Rijeke i okolice.

Read More
Ivana Kera

Završila je 200 satni TT program edukacije za yoga učitelja u Gaia Yoga škola & shala Zagreb. U svoje satove nastoji unesti nove zanimljive i izazovne elemente.

Read More
BESPLATNI TRENING